Estadisticas

28 de maig 2006

Dia "raru", tot depèn.

Avui tinc un d'aquells dies "rarus"... però no tan sols per una sèrie de circumstàncies que m'hagin passat, sino mes aviat, per ésser capaç d'influenciar-me o "deixar-me anar" per allò que escolto-veig.
Si, a part de les activitats pròpies del dia que hagi realitzat-realitzi, el fet d'ésser capaç d'introduïr-me en una manera d'entendre o veure el món que m'envolta VIATJANT per la música... fascinant

Submergir-te en una cançó com la de 'Bandera Blanca' de Francisco és, francament, tot una experiència:
""...aquellos que pensamos que en la vida, se tiene con derecho a disfrutar. Tenemos que salir de la apatia y juntos levantaaaaar Bandera blanca en cada puerta, en cada calle donde corre la violencia...""

Per anar-nos a veure la vida d'una altra manera:
'La buena onda' de Moneda Dura: ""... la buena onda una forma de vivir mamá. Vivela la buena onda, bailala la buena onda, sientela....""

O la senyoreta Lila amb els cabells pintats, els pantalons vermells, les mans carregades d'anells i l'estel tatuat a la pell que ens expliquen els Whiskyns.

L'amic Drexler que només li calen dues coses la vida: ""Mi guitarra i Vos"".

O els altres 'amics' del Vendrell.... no els Lax'n'Busto que també tindrien molts personatges i 'modus vivendi' que expossar-nos... sino els Estopa amb el seu:
""atrapado en mi mundo mágico, trágico que siempre confundo y que hay mucho tráfico huele a cloroformo i eter etílico, no me conformo con vivir.
Entonando cánticos sálicos soníricos, sin ser físico quantico puedo describírtelos fingiendo ser un santo modélico magnífico angelical... mucho mas allà de lo normal..""

"EN LA VARIEDAD ESTÁ EL GUSTO".
AGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR

2 Comments:

At 4:45 p. m., Blogger Josué said...

FE D'ERRATA!!!!! "Fallu monumental"

Els germans Muñoz, com orgullosament canten als 'quatre vents' són de Cornellà (Baix Llobregat, Barcelona!!) no del Vendrell (Baix Penedès, Tarragona!!). xD

Disculpin les molèsties.

 
At 10:51 a. m., Anonymous Anònim said...

què faríem sense música? I sense poder taralajar o moure el cul? No m'ho vull ni imaginar

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home