Estadisticas

14 de juny 2006

Últimament...

Sí, últimament, he estat pensant quin post nou posar, com crear nouves impregnacions impresses d'allò (una part) que he viscut, etc.

Últimament m'ha sobtat molt veure la facilitat d'algunes persones a fer blogs interessants i francament addictius. Parant a pensar-ho.... serà perquè no tinc res a dir? Segurament no. És per això que, analitzant el problema, he pensat que potser l'art d'escriure i fer submerjir o impregnar al lector d'aquella part positiva, teva, és un tant complciat... i, això, quelcom innat que tot i que es pugui potenciar ... costa.

Analitzant veig un problema de falta de creativitat. I, com mai m'ha agradat ésser poc creatiu, he pensat, commentar avui, si mes no quelcom de poc trascendent però interessant o entretingut: "DETRÁS ESTÁ LA GENTE".

Aquesta és la frase que l'altre dia, pujant amb el cotxe, va submergir-me i embotar la meva manera en aquell moment de veure la vida. Projectes, envejes, triomfs, derrotes, inmmobles i mobles. Tot és superflu, minúscul en comparació amb el que realment, crec jo, és de valor.

'Lo' material és fruit en el fons, de persones que han sabut gestionar aquest llegat físic que han rebut. Un home o una dona, sentiments, inquietuds, personalitat, coneixements, amor... és en el fons allò que no es veu i arriba a sobresortir mes que allò que es veu.

Una simple cançó que van posar a cadena Dial... allí estava el nano... amb una de les seves noves cançons provinent de una illa qualsevulla... fent-me sentir que hi ha motles 'coses' a la vida (masses?), però que en el fons: detrás está la gente; gràcies.

2 Comments:

At 10:43 a. m., Anonymous Mery Cherry said...

ja era hora que tornessis! Ja estava tipa de llegir i rellegir el post de la música, jajaja. Va, que estic segura que tens molts coses per explicar-nos tan interessants i suggerents com les d'avui

 
At 3:49 p. m., Anonymous Eri said...

He tratado de leer la página, porque me parece que dirá algo interesante, pero no logro comprenderla del todo, pues mi catalán es pesimo. Espero aprender pronto cuando este en Catalunya.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home