Estadisticas

15 de novembre 2006

Aquest cap de setmana he estat a una ciutat anomenada Madrid. La diferència amb altres ocasions és que no he anat amb els mitjans terrestres als quals estic acostumat (furgoneta o tren)... sino “volant”.

Sí, la primera vegada que he volat despert. I també, crec, la primera vegada en prendre Lambrusco i en sentir la sensació a “falsa llibertat”, aire i velocitat agafat a esquena d'un vehicle a dues rodes “7 i mig”. Moltes sensacions condensades en un curt espai temporal.


I això d'estar tanta estona sense tocar de peus a terra... m'ha fet què pensar (a part de suar les mans allà dalt que no vulguis veure). I és valorar el estar aquí sota, a terra, amb la resta de mortals; a mes d'adonar-me'n de la veritat de la frase “no existen las distancias”.

Pel què fa a la sensació experimentada allà dalt... si fos, tan sols, dependre de que “falli o no” la física que permet fer pujar les ales dels trastos, cap problema. Però deixar la vida a les mans d'un conductor acostumat a aterrissar de cantó casi casi derrapant (sortint ilès) i d'uns enginyers i mecànics que esperem van fer la feina ben feta i sense cap copa de més... ja és un altra cosa.


Perquè pujar a tanta alçada...? Valorem allò proper i deixem-nos de tantes distàncies!

És per això que en tot aquest temps de blog he pogut cibernatizar-me, explorar “espais” nous... i com tota experiencia, la valoro com a tal (les experiències, crec, son una de les maneres d'adquirir aquesta “veterania” pregonada al títol del blog). Aquest post, serà en principi l'últim.


Un any de “vida bloggera” dona per molt... potser la veracitat d'aquesta proposició no es pot veure si ens basem en l'escassa promiscuositat vinguda de les tecles dels diversos teclats des dels que he anat escribint. Com se sap: l'escriure llibres no té fi.

Sobint pel cap se'm plantejava la idea de viajar molt... d'aquí allà (com ara de Barcelona a Mèxic [saludos a todos], Argentina, Pekin, Moscow, Filipines o on sia...). Aprendre molt. I bé, tot això crec que encara continua però amb un punt de vista diferent mes orientat a un futur que no em preocupa.


Amb aquest post vull anar concluint tal que quedi clar que, com la majoria de coses, hi ha etapes en les que cal fer un stop&go. Ara em toca la part de l'stop pel que fa la meva relació amb el món virtual. Qui sap si potser sibstitueixo aquest necessitat intrínseca que sembla tinc de manifestar pels mitjans que siguin (ràdio, blog, comentaris...) inquietuds o alegries internes... i faig quelcom diferent pero similar... però crec que no.

Valorar mes les coses que avui en dia no sel's dona importància... i despreciar això que tant anhela el món “agressiu” en el qual vivim... això si que sí que m'ho proposo.


Els rombs son per encaminar-los cap allà on un vulgui... i prioritzan, tot i que “Si la veterania fuese un grado” no m'ha ocupat temps sobremanera, potser escollir l'estop sigui el millor que puc fer. No vull ser filosòficament copion... pero cada cop m'en adono mes que l'experiència és fabulosa i realment “qui la pogués tenir tota!”... encara que essent sincers... mica en mica també es disfruta.

Un dia em van dir que hom recorda, sobint, allò escoltat últim (el que s'ha dit mes proper en temps). Conscient del què això implica, i responsable dels meus actes, i tenint present la màxima “es de bien nacidos el ser agradecidos”: Gràcies.

AGUR.

2 Comments:

At 10:11 a. m., Anonymous Anònim said...

Our portal is dedicated to Mortgage Refinancing and many
other popular topics, including Mortgage Refinancing.
and resources.
As you are reading this, please be advised that Mortgage Refinancing
isn't always found on the internet, but we are doing everything for you to get
Mortgage Refinancing.
We have been expiriencing problems with Mortgage Refinancing resources,
but today Mortgage Refinancing is one of our most popular searches. Yesterday Mortgage Refinancing was searched many times on the internet, but only few people received quality Mortgage Refinancing links. We write articles on this topic: "Mortgage Refinancing", and we know we are always ahead of everybody who's dealing with Mortgage Refinancing. All Mortgage Refinancing articles are written by professional specialist who study the Mortgage Refinancing topic and know, what they are writing about. If you think, that a story of Mortgage Refinancing isn't written properly, or the Mortgage Refinancing writer is not right. We will be more than happy to help you reach quality Mortgage Refinancing people
Source -

http://pharma.tenent.info/

 
At 8:56 a. m., Anonymous Anònim said...

A human beings begins scathing his discernment teeth the earliest time he bites on holiday more than he can chew.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home