Estadisticas

25 de juliol 2006

Aixommateix [pozzezzomimmo]

Tinc la foto del gat de Vilarrubia 20 i el carter que reflexiona preparada... però per coses de la vida... el servidor de blogger nova.

Aprofito, ja que he fet un nou post, per deixar anar l'últim tema, del qual intentaré no fer cap lectura, simplement expondre.

Estava davant les escoles pies... i m'he percatat dels nens i nenes que pel pati corrien i jugàven. Tot i semblar criatures corpòries que formàven part d'un conjunt... cadascu tenia les seves "cosetes".

Aproximadament 1/5 del pati tenia ombra, i allà crec jo que hi havia la gran majoria dels "petits invasors". No obstant... tres nanos marxàven de la tònica, estàven en linia, arrepenjats al reixat... no se què commentàven entre ells (és mes, crec que no comentàven res).

Dos encara... (provistos de gorra), però l'altre amb cabell tupit semblava com si el sol no existís... com si fos primavera.

Mes enllà, també a ple sol, i propers a la carretara... alguns nois i alguna nena allà, jugant a "pressoners". A posteriori penso... si això fos en un altre contexte, concretament el d'adults, segurament seria o a un centre penitenciari o un manicomi...
Però res del contrari... es tracta d'individus que tot comencen el seu viatje en l'aprenentatge del què és la vida... que tots ells veuen "normal" les seves acutacions i que, a cop d'ull, s'ho passàven bomba...
Entre tant joc... una mica d'aprenentatge, crec, quan s'ha pogut escoltar una veu femenina (ve... potser no perquè ja se sap que de petits les cordes vocals fan que tinguem tots veus molt agudes) que clamava: "això no es val". Que personatges tan petits s'adonguin dels "drets"... (entre d'altres temes tant complexos del món "adult" [dic adult per diferenciar-lo] ni que sigui en un joc... és digne d'admiració.

1 Comments:

At 8:05 p. m., Anonymous Anònim said...

Em penso que la quitxalla té més clar el món que els envolta que no pas els adults... el seu món és molt més simple i senzill, comparat amb els dels adults, que ells mateixos el fan més embolicat i complicat.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home